20 November 2012

Fenomena Durian Crepe


Assalammualaikum

Fenomena Durian Crepe telah melanda di negara kita sekarang ni.Sana-sini bercakap tentang Durian Crepe.Amboi mcm hebat jek makanan ni sampai semua org cakap sedaaapp!!.Aini mmg lama teringin nak makan durian crepe ni tp nak bli kena by hand tak boleh post.Kang berkulat lah pulak yer..


Akhirnya baru ketahuan yang jiran kampungku ada membuatnya.Huh ape lg Aini cuba untuk merasai kenikmatan Durian Crepe ni.Nak buat jgn harap ler Aini fail bab2 kuih-kuih ni hahaha..Tau makan ajer..


Sekali dah rasa comfirm mmg tak cukup klu order 1 set ni pasti kena order 2 3 set lg.Hahaha..memang meletop-letop dlm mulut bila mkn ni..kebaabomm.hihi..Lihat lah isipadu dalamnya yang padat.Memang lazat di nikmati bersama keluarga..

Sape yg belum merasa penangan durian crepe ni ape lg cuba try lh yer..cari di sekitar kawasan korang..Hehehe selamat mencuba yer kawan-kawan..Nyumm..nyumm..


15 comments

20 Nov 2012 3:14:00 PTG

memang sedaaappp sgt durian crepe ni.. mamavogue pun tau mkn je..hihi

@Mama Vogue
btol2..rse cam nak order hari-hari plak...hihi..sama lah kita.tau mkn jek.ikiki

20 Nov 2012 10:29:00 PTG

nak jugak ! kat kedah tak tahu kat mana ada jual :(

20 Nov 2012 10:29:00 PTG

nak jugak ! kat kedah tak tahu kat mana ada jual :(

20 Nov 2012 10:39:00 PTG

tu la kan sana sini asyik ckp pasal durian crepe je . now awak pulaks buat entry pasal ni . mane boleh tahan ni . nak carik la esok :D

20 Nov 2012 10:50:00 PTG

Cer tnye kwn2 kat kedah sape ada jual durian crepe.hihi..rugi tau x rse.

20 Nov 2012 10:51:00 PTG

Hihi...mmg rugi sape xtry..tgh panas diperkatakan ttg durian crepe ni...hihi.cr jgn x cr ye..:)

21 Nov 2012 8:50:00 PG

serius mmg sgt sedap :)

@Mira Adzlia
kan..sedap sgt kan..hehe

21 Nov 2012 2:23:00 PTG

salam perkenalan...
memang sekarang nie tengah hot sana sini pasal durian crepe...
dah follow blog nie...

@Lynn Hamzah
Slm perkenalan jg sis :) thanks for follow blog comot ni..hihi

mmg tgh hot skang ni durian crepe tp ada lg perbagai crepe yg mereka cipta tak semestinya durian jek..hihi.

21 Nov 2012 6:27:00 PTG

ehm da lama nk rasa tp x dpt smpai skrg..mummy pos la kat Ms heehhehe

@::Misz sunsWeetz::
Ms hehe benda ni xleh pos lah dear,nti berkulat..coz nk kne sejuk bru best rsenya..hihi cer try bt lah klu rjin..kiki..search jek resepi kat cik google tu.rse skang baker2 ni dah rmai yg bt sbb dpt sambutan hangat.

5 Dis 2012 9:42:00 PTG

Sape yg duk area bangi/kajang/putrajaya blh sms/what apps 0136096767..durian crepe terbaik, insyaallah :-)

5 Dis 2012 9:44:00 PTG

Sape yg duk area bangi/kajang/putrajaya blh sms/what apps 0136096767..durian crepe terbaik, insyaallah :-)