28 Februari 2012

Bbq Untuk Birthday Hubby

Salam...
Hari tu Aini ada ckp yg 25.Feb.2012 birthday My Hubby kan..So Aini wat kan bbq time sempena birthday my Hubby..Just my family jerk coz xrancang pun nk buat benda ni semua..malam tu jg Aini siap kan bahan-bahan..Esoknya baru lah masa untuk dibakar..

 Ni dia hasil air tangan ibu mengandung menyediakan kepak ayam yang siap di gaul..Kepak ni perlu diperap selama sehari semalam untuk ramuan tu serap dalam kepak ayam.

 Ni die Birthday Boy..hehe..walaupun buat untuk birthday die tapi kena juga die yang membakarnya bersama my bro..hihi cian kan birthday boy kna bakar ayam sendiri.hihihi..

Setelah berhempas pulas membakar ni die hasilnya.kepak ayam bermadu kasih..Pepandai jek Aini letak nama resepi ni..hehe..Yelah letak nama ni menunjukkan kasih sayang seorang isteri untuk suaminya..cewah..Tapi sayangnya ada plak yang terhangus..hihi..Walaupun hangus tetap juga licin..kikiki.


6 comments

28 Feb 2012 4:22:00 PTG

cantikla aini belog... lama is xsinggah sini . anyway , aini pregnant lagi kan? tahniah tau

28 Feb 2012 8:01:00 PTG

amboii...sedapnyer nmpk ayam tu...hihi...

@✿ e e i y s s ✿
Ala biasa jek kak..hihi thanks..

28 Feb 2012 10:01:00 PTG

@wAniE mEimAy
hehe...mmg sedap sehingga menjilat jari.hihi..

Tanpa Nama
1 Mac 2012 2:59:00 PTG

wahhh...nampak sedap !
lagi2 ayam diperap sehari tu... huhuuu

lama beno tak makan bbq ni :P

1 Mac 2012 2:59:00 PTG

wahhh...nampak sedap !
lagi2 ayam diperap sehari tu... huhuuu

lama beno tak makan bbq ni :P