30 Januari 2012

Teringin Sangat Nak Makan Makanan Penang

Hai,
Maaf lah sekian lama tak update blog nie..
Korang sihat ker?
Hurm sejak akhir-akhir ni kan Aini teringin sangat nak makan sesuatu.Tapi tu lah benda yang Aini nak makan susah nak cari kat tempat Aini ni..
Ape lah benda yang Aini nak makan sangat tue ek..bunyi cam susah jek nak dapatkan..hihihi..
Ok bagi klu sikit benda ni sebenarnya populat kat Penang...Rasanya memang lazat bila makan masih panas lagi memang terangkat punya lah..Wow!!!..Ada udang besar pastu fresh lagi.Terliur sekejap Aini, ni baru cerita klu dapat makan pergh!!! ...Betapa enaknya..
Korang dapat teka tak ape?..Baiklah tak payah pening kpala fikir..Yang Aini teringin sangat nak makan tue adalah Char Kuey Teow Penang  

Tu dia gambar Char Kuey Teow Penang yg mengiurkan..nyum..!!!

Harap dapat lah Aini makan Char Kuey Teow Penang ni..Bukan sesuka nak mkn tapi untuk baby dalam perut ni ha yang teringin nak makan..sian nanti lau tak dapat org tua2 ckp bila lahir air liur meleler jek..hihi


4 comments

30 Jan 2012 3:51:00 PTG

cpt2 gi cari ekk...sian kt baby tu nanti...

@M@W@R Q@SeH
Hehe ptg ni gak suh hubby pg cari dan beli...dpt info dr member td..hihi

30 Jan 2012 4:37:00 PTG

kalau nk yg asli dari penang, cari kat sungai dua, seberang perai, penang.. char kuey teow paling popular kat penang... hehehe

@pha is
jauhnye nak ke sana..xpe2 nti nk cuti ke penang akan Aini cri..mmg fabret..Thanks ya Pha Is