20 Januari 2012

Tahun Baru Rezeki Baru

Salam, u all`s...
Lamanye tak berupdate blog ni..Ni entry yg pertama dalam thn 2012.huhuhu padahal nk nak kat sbln dh masuk thn 2012..Nak buat mcm ner internet problem tue yg tak update.

Apepun Aini ada berita gembira untuk dikongsikan bersama..Jeng3 ape die tue?hihi..
Pada 25hb Disember 2011 Aini buat ujian UPT sbb miss ~P~ dh lmbt 1 week dan result yg kuar +ve..Alhamdulillah,husband seronok sangat dengar berita tue..Aini berasa sangat gembira yelah masuk tahun baru Aini akan dapat org baru dalam family...Anak Aini pun dah besar so dah blh ada adik buat teman die bermain nanti.Padan lah sejak ari tue anak Aini suke sgt buat perangai asyik nak berkepit jek dengan Aini..Marah skit nangis,tertinggi suara skit pun nangis..asyik nak memerintah jerk..Rupa-rupanya die mcm tau2 jek nak ada org baru..hihi..
Harap preggy kali ni mudah mcm dulu..Syukur sgt2 preggy yg second ni pun tak kne muntah2 or mual2..Kawan2 doakan baby Aini dalam keadaan baik dan sihat yerk..thanks...sekian untuk hari ni..

2 comments

24 Jan 2012 5:38:00 PTG

hye . nice blog . akak orang kota tinggi ? sama la ! i'm from kota tinggi . anyway , done follow u . hit me back oke ?

midynasz.blogspot.com

tq yer akk org kota tinggi..kt same tempat eh?huhu..ok dear akk akn hit back..