23 Disember 2011

Betul Ke Blog Aku Cantik? Ke Aku Yang Perasan


Hye bloggers,
Aini nak berterima kasih sesangat pada rakan blogger yang sudi datang lawat blog tak seberapa ni.
Tapi rasa terharu plak ada yang cakap blog Aini ni comel, cantik,nice ada plak tue yang jeles tgk blog Aini.
Btol ker blog Aini cantik? Ke korang saje jek nak amik hati supaya Aini dtg blog korang pastu nak pancing suh Aini follow blog korang eh.Tak baik menipu taw.hahahaha.(gurau jek) 
Korang nilaikan lah blog Aini ni sendiri.Klu betul r kan rasa bangga lah juga bila org ckp blog kita cantikkan.Masa akan datang Aini akan memperbaiki blog nie menjadi lebih baik Insyaallah..Amin.
Aini tak kisah klu org nak suh Aini follow korang tapi kne time yang ok lah sbb broadband Aini kadang-kadang ada sengal nya..Korang plak jgn lupa follow blog Aini klu u all suka lah kan.Aini tak suka paksa-paksa nie..
Oklah sekian sahaja update untuk hari ni selamat bercuti semua...
Sayang korang ketat-ketat..Muuaah!!!
#Psstt....jgn lupa klik kan iklan yerk sebagai tanda penghargaan boleh kan..
Lagi satu korang tolong komen skit betol ke tak cantik atau Aini yang perasan lebih jerk ni..hihi

2 comments

28 Dis 2011, 8:18:00 PTG

assalamualaikum tuan belog..singgah sni..cantek belog ..pink2 gitu.. maaf kerane menyusahkan..saye nak mintak pertolongan ..tlong LIKE kan > http://www.facebook.com/photo.php?fbid=262509867136851&set=a.261940077193830.64961.259034834151021&type=3&theater < ..terime kasih.. :)

5 Jan 2012, 11:39:00 PTG

awk shoutmix awk da expired, pegi ke blogeditor009.blogspot.com utk mngetahu cara2 mendaftar CBox