12 April 2013

Review Nuby Squeezer Feeder


Assalammualaikum
Entry kali ni pasal gadjet baby lagi.Haha ni lah mammy yg tergila gadjet baby.Semuanya nak cuba.

 Nuby Squeezer Feeder
Tapi dari ekspiremen Aini menggunakan Squeezer ni memang berbaloi-baloi sebab apa dalam apa jua keadaan sekalipun tetap boleh bagi baby makan.Yang pasti takkan tumpah sana sini.Paling best bawa pegi travel pun senang nak sumbat dalam handbang.Hehehe..

Cara guna mudah jek just picit bahagian botol maka akan keluarlah isinya pada sudu tersebut.Di sudu tu ada 1 lubang kecil yang membolehkan makanan keluar melaluinya.

11 comments

12 Apr 2013 2:12:00 PTG

wah...ini sangat memudahkan... ^_^

12 Apr 2013 2:29:00 PTG

gadjet yg bagus utk ibu2..

@Farah Waheda Wahid
yep mmg mudah..aritu kt prg pg breakfast kat luar si kecik nmpk nk jg die nsib bwk penyelamat so bby pun breakfast kat luar jg dn squeezer ni.:)

@aku eryati
hehehe kan..dunia sekarang mcm2 gadjet moden keluar.

12 Apr 2013 10:54:00 PTG

comel lak sudu tu.. rasa nak beli je, untuk diri ena sendiri.. harharhar

23 Apr 2013 12:20:00 PTG

beli kt mana ni? huhu azie ada tapi besar kalo dpt kecik mcm ni bgs nye...

23 Apr 2013 12:20:00 PTG

beli kt mana ni? huhu azie ada tapi besar kalo dpt kecik mcm ni bgs nye...

@Azi3
Aini beli kat kawan..Klu nak boleh beli kat sini : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=399111063515315&set=a.399110966848658.93471.237775729648850&type=3&theater

Page Marissa Shoppe Full :)