29 April 2013

Gadjet : Hand Blender ASDA from UK


Assalammualaikum

Maaf yer klu blog Aini ni tak abiz-abiz pasal gadjet jek.Al-maklum ler hantu gadjet pantang nampak nak sambar jek terus tapi ikut keperluan lah.Tak leh lah naK membazirkan.Huhu..

Memang SMART Price

Kali ni hand blender plak sebabnya hand blender ni memudahkan serta senang nak bawa travel Ni beli online kat mana kat page Kedai Barang Murah Dari UK paham-paham jek lah dah nama pun kedai murah mmg murah ler ckit kan.Hehe..Banyak juga barangan dari UK yang di jual dengan harga berpatutan.Klu nak tgk lg dekat pergi jek kedai die kat alamat ni :

Location:
No 19, Jalan kasuarina 5,
outside GM klang,
Bandar Botanic, 
41200 Klang, Selangor.                                   

Senang boleh simpan dalam Tupperware Untuk Travel

Cara senang nak menggunakan hand blender.Zaazzzs..

Paling best die kecik kemudian nak cuci blade die pun senang.Pastu mata pisau tahan karar plak tu.Ha apa lagi dapat kan segera untuk kegunaan di rumah.Bukan setakat untuk buat solid food jek.Boleh di pelbagaikan.Serius tak nyesal membelinya.Huhuhu...

6 comments

30 Apr 2013 8:57:00 PG

brp RM ni. macam menarik je

@anakpakshaikh
Masa beli haritu Rm80 jek..hihi

14 Mei 2013 4:43:00 PTG

salam..will u mind if we share this post at our kedaibarangmurahdariuk page as well at our blog?

@bellaputra
slm sis,yes blh jek sy x kisah :)

17 Dis 2013 5:00:00 PTG

tumpang tny..hand blender ni bley blend bawang tanpa letak air ke?