19 Oktober 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE




Bagi yang berminat nak sertai Giveaway ni sila KLIK Banner di atas ya...

Meh tengok hadiah menarik yang ditawarkan melalui Giveaway ni......Paling best Hadiah Misteri tu...Wow!!!!

Hadiah yang ditawarkan kepada peserta ialah :

Cawan comel untuk 2 pemenang :

Topup RM10 untuk 3 pemenang :

Topup RM5 untuk 3 pemenang :

Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :

Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):


Jenjalan dalam kelab blogger dan terjumpa 1 entri tentang segmen giveaway dari Blog Mek Zumbie ni.Maka dengan kelapangan yang ada di malam hari saya pun sertai GA ini mana lah tau rezeki berpihak pada kita kan.Sambil join sambil kita berkenalan sesama blogger tak gitu kan.Okey cite pasal Blog Mek zumbie ni blog yang simple dan bermacam info menarik yang boleh dikongsikan bersama-sama.


Tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Oktober 2015 pada jam 12 malam waktu Malaysia

Apa tunggu lagi jom lah join reramai bagi meriah.

4 comments

20 Okt 2015 7:42:00 PTG

Good luck ye
Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (= #1192

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

21 Okt 2015 12:22:00 PG

singgah follow dr ga same.. :)
http://eyrasaharuddin.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

24 Okt 2015 3:47:00 PTG


Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

28 Okt 2015 6:50:00 PTG

Hello ..Hehhee Bw sini sambil follow balik. Good luck for the GA :)