1 September 2013

Koleksi Inner Magic


Assalammualaikum

Selamat Hari Raya semua,Apa khabar hari ni?Harap semua sihat ok.Aini anak beranak selsema dan batuk oleh sebab banyak sangat gie openhouse kot (hahaha).

Ok nak kongsi citer mengenai inner magic ni.Serius beb dlu tak reti nak bershawl bagai.Lilit sana, lilit sini ha. skang ni berlilit-lilit dah,jgn sampai terbelit sudah.(huhuhu).Sejak terjumpa,terpakai inner magic ni terus jatuh cinta penangan pertama inner magic.Mula beli try 2 dulu.Eh shiok plak,color pun cun-cun plak tu.Tambah lagi order..Eh colour baru tambah lagi order.Ha..setakat ni koleksi inner magic ku..

Colour terkini yang ada padaku

semakin gemar inner magic nie

Rugi klu tak cuba..Meh ler cuba ramai-ramai yer..Tak mahal pun sehelai RM10 sahaja!


4 comments

2 Sep 2013 11:01:00 PG

Cantik nya koleksi warna..
katne nak beli?
teringin gak bermagik! hehehe

@Raha Mohd Iskak
Hehe..Aini beli dgn 3 orn yg berbeza hihi
1)NNA SCARFHOLIC
https://www.facebook.com/NNA.ScarfHolic

2)DAFINAH COLLECTION
https://www.facebook.com/BORONG.MUSLIMAH.CLOTHING?fref=ts

3)BELLA BISTA HIJAB
https://www.facebook.com/BellaBistaHijab?fref=ts

21 Sep 2013 3:55:00 PTG

datanglah ke blog ainysbeauty. Macam2 ada termasuk inner magic (www.ainysbeauty.blogspot.com)

5 Jan 2014 6:21:00 PG

aini bleh tau antara tiga yang mana lebih selesa...