22 Mei 2013

Bedak Arab Kokuryu



Assalammualaikum

Bedak Arab Kokuryu super summer cake menjadi fenomena pada masa kini.Kenapa panggil bedak arab ek?Mungkin sebabnya perempuan arab ni suke kot pkai bedak nie.Hahaha malas nak kaji.Pendekkan cerita.Gatal lah plak nak try bedak arab ni tgk sambutan pergh..!!! laju jek tapi tang harga huh mahal gak rupanya.Huh.Rm60,Rm50,Rm40 macam2 harga ditawarkan tetap jg Aini kata mahal ,berfikir 10..20..kali jg nak membeli ni.

Semasa jenjalan dalam 1 group ni tertengok plak orang ni bercerita pasal bedak arab ni dengan harga yang cukup murah bagi Aini lah ek.Harga yg sis ni tawarkan jeg..jeng..jeng..RM36 termasuk postage POSLAJU.Yang penting ORIGINAL kata seller yang dipercayai walaupun xde sticker label tulisan arab (Sebagai mana yang kita tahu..Bedak Arab Kokuryu juga turut dihasilkan/dikilangkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun) oleh sebab itu mungkin seller ni beli direct trus dr kilang di Filipina tu yg murah agaknye lah.Hihi lagi laju jek tangan ni nak mengordernya.

Ni hasil tangkapan Bedak Arab dengan harga tersenyum...Hi.hi.hi.

Cer Tengok ni ori ke x?

Orang Blush Pilihanku


Apa sahaja yang meletops kat pasaran Aini pasti nk cuba jg.Nasib lah hubbyku ni tak bising sebab isterinya hantu shopping online.Hahaha..apa pun terima kasih suamiku..Luv you (cewah ayat pancing ni.kikiki..)Thanks jg pd owner ShoppeDya House sebab bg harga yang memukau..Sampai aini terpukau.

Ni masa testing apply Bedak Arab..Serius senang nak guna.Tak cuba tak tau.

Nak beli bedak arab original dengan harga yang murah order jek ngan owner ni ShoopeDya House

6 comments

22 Mei 2013, 9:52:00 PTG

memang tengah feymes bedak ni. tengok kawan ena pakai, memang cantik lah kulit dia.. nampak licin je... huuu nanti ada duit lebih nak belilah

23 Mei 2013, 1:08:00 PG

saya juga ada jual bedak arab..boleh lihat page https://www.facebook.com/DesaraShop

23 Mei 2013, 3:19:00 PTG

@✿AINAA ROSEBERRY✿
Aina beli jgn tak beli tak cuba xtau.hehe pastikan original taw.

23 Mei 2013, 3:21:00 PTG

@Maisarah Azmi
Hehe..ramai jg yg jual ni yerk..

28 Mei 2013, 11:34:00 PTG

kita nak beli tapi tunggu emak bawak balik dari umrah je la hikhikhi

@Liyana Lunia.
Hehe yg tu lagi suci kan berkat dr umrah..hehe