4 Disember 2012

Stroller Pulsa Joger Sweet Cherry


Assalammualaikum,

Cerita sebelum ni beli stroller online time nak delivery brg hilang kat kurier.Nak tau mcm ner citer nye leh tgk kisahnya di sini----->>KiSAh StrOlleR HiLanG<<-----

Brg Baru Sampai ni...

Sehari lepas kejadian tu pihak berkenaan hantar yg lain sebagai ganti kali ni gne perkhidmatan kurier Gdex..Sehari jek dah sampai pd tgn.Wow dgn xmenyabarnya nak tgk secara real bentuk rupa stroller baru tu..
Tu dia rupa yang real..

Seronok sgt sebab harga sgt murah n berpatutan Rm149.00 jerk yg best ringan plak tu.Lagipun dr dulu mmg berkenan sgt nak stroller jenis tayar depan 1 bru ada style kan..cewah..Baby Awish pun suke dok dalam stroller tu,diam jek.Hihi..Nak beli online mcm Aini pun blh kat sini-->Stroller Online<-- nak tgk sendiri blh pg mane-mane cawangan Jusco.

Sebelum ni ada juga jenis mcm ni nama nya Tulsa Jogger tp Sweet Cherry dah tak kuarkan model Lc200-Tulsa Jogger.Digantikan dengan model Lc100 Pulsa Jogger plak lebih menarik design nya.Design sikit lebih kurang jek dengan Pulsa Jogger cer tgk perbezaan gambar kat bawah nie : 


Ni antara ciri-ciri yang ada pada stroller Pulsa Jogger:


  • boleh digunakan utk sicomel anda yg baru lahir hingga knk2 4thn.
  • tempat duduk boleh diselaraskan dr posisi duduk & baring.- toy tray dihadapan stroller yg boleh dipasang & ditanggalkan.
  • mempunyai tingkap kecil dikiri & kanan stroller.
  • tayar hadapan yg boleh diubah utk bergerak bebas/lurus.dn ada brek pd tayar belakang.
  • bumbung stroller boleh dilipat & ditanggalkan.
  • tali pinggang keselamatan utk pinggang & bahu simanja.
  • bakul dibahagian bwh stroller utk meletakkan brg.
  • mudah utk dibuka,dilipat & dikendalikan.
  • sesuai utk travel kerana stroller xberat.


Mood nak jalan2 dengan baby Awish naik stroller baru..Horay...!!!




6 comments

7 Mac 2013, 7:02:00 PTG

boleh tahu beli dekat mana?

11 Mac 2013, 11:49:00 PTG

@Jalak Hidung Kembang
Bole sy beli kat sweetcheeryonline.Tapi kalu kat Jusco pun ada jg :)

5 Jun 2013, 2:23:00 PTG

Nak ty...klu myvi lepas x?

5 Jun 2013, 2:27:00 PTG

Nak ty...klu myvi lepas x?

17 Jun 2013, 3:43:00 PTG

@Shaiful Emery
Myvi lepas tp kne adjust skit lh.Sbb sy pun pkai myvi hehehe

16 Mei 2014, 5:24:00 PG

Tylla
Yg ni blh pki smpi berapa tahun...ringan x stroller ni